traprenovatie

een innovatieve oplossing

Montinique vloeren zijn duurzaam en ecologisch gecertificeerd

naadloze stijl bij montinique

traprenovatie


Wil je dezelfde naadloze houtlook op je trap als op de vloer van je benedenverdieping? Dat is nu mogelijk! Laat de vloer van je woonkamer of entree harmonieus overgaan op de trap. Bij Montinique maken we deze droom werkelijkheid. Het bekleden van je trap met hoogwaardig Montinique PVC is een investering die de klassieke of juist moderne uitstraling van je woning tientallen jaren zal versterken. Met een PVC-trap creëer je een realistische simulatie van een houten trap, vrijwel niet te onderscheiden van echt hout.

Duurzame traprenovatie


Een traprenovatie is een waar staaltje vakmanschap. De magie zit in de details en innovatieve oplossingen, uitgevoerd door onze toegewijde monteurs. Of het nu gaat om een open- of gesloten trap, met het uitgebreide assortiment van Montinique kunnen we je trap volledig bekleden, wat resulteert in een krachtige en naadloze uitstraling. Wij geloven in duurzaamheid en dat begint bij het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Montinique streeft ernaar om materialen te selecteren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook garanderen wij een lange levensduur. Onze traprenovatieoplossingen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage, waardoor de levensduur van je trap wordt verlengd en de noodzaak voor frequente vervanging wordt geminimaliseerd. Wij staan garant voor een traprenovatie van topkwaliteit.


kleuren


Bij Montinique begrijpen we dat smaken verschillen. Daarom bieden we een gevarieerde collectie van 12 kleuren voor je traprenovatie. Wat nog mooier is, al deze kleuren zijn beschikbaar in zowel rechte planken, visgraat of betonpatroon. Hiermee creëer je een naadloze overgang tussen je vloer en trap, wat een prachtig harmonieus geheel oplevert.

onderhoud

De Montinique PVC-collectie is uitgerust met een extreem duurzame transparante polyurethaan coating. Deze coating biedt uitstekende bescherming tegen krassen en slijtage, waardoor het bijzonder geschikt is voor gebruik op trappen. Om echter optimaal te genieten van je PVC-trap, is regelmatig onderhoud essentieel. Daarom hebben we een samenwerking met James, een gespecialiseerd bedrijf in advies en producten voor reiniging en onderhoud.


Dankzij laboratoriumonderzoek van James op Montinique producten kunnen we je voorzien van de meest doeltreffende onderhoudsadviezen. Voor de Montinique PVC-traprenovatiecollectie bieden we een garantie van 15 jaar bij normaal huishoudelijk gebruik.

mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw traprenovatie? Onze dealers staan klaar om je te helpen.
​​​​​​​Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Montinique jouw trap kan transformeren in een meesterwerk van stijl en duurzaamheid.

​​​​​​​Wij zijn Montinique

Specialisten
in vloeren
​​​​​​​sinds 1976