Ontdek de 7 werelden van Montinique

Selected by Lasut & Braun

Download moodboards en beelden van de 7 werelden

Nieuwe collectie gepresenteerd
op InCoDa 2022


Tijdens de beurs InCoDa heeft Montinique in samenwerking met interieurarchitecten Lasut & Braun hun 7 nieuwe werelden gepresenteerd. Een geheel nieuwe collectie met zachte tapijten en harde PVC vloeren. De vloeren zijn verdeeld over 7 werelden in verschillende kleurthema’s, gepresenteerd op 1 staal in de vorm van een moodboard. Naast deze vele soorten en kleuren vloeren heeft Montinique tevens een traprenovatie-collectie met maar liefst 10 kleuren. “Onze gedachtengang achter dit design: iedere klant is unique en kan de retailer op maat bedienen met de uitgebreide keuze aan vloeren, custom karpetten en meer. Wie is de klant en wat past het beste?”.

Montinique selected by

Lasut&
Braun


Wij zijn Feikje Lasut en Anne Braun van Lasut & Braun en wij zien onszelf naast interieurarchitecten als vertalers en vertellers. In 2017 richten wij Lasut & Braun op. Sindsdien ontwerpen wij interieurs voor zakelijke en particuliere klanten en werken wij regelmatig turn-key. De vloeren van Montinique gebruiken wij geregeld in onze projecten en wij kunnen ons naast alle kernwaarden, goed vinden in de ontzorgende aanpak van het familiebedrijf.

“Toen Hans Vinke en rechterhand
Johan Kleppe ons vroegen om inspiratie, ontstond er een nauwe samenwerking
en het idee voor een totaal nieuwe
collectie was de volgende stap.”

Feikje & Anne​​​

Wij zijn geïnspireerd door hun technische kennis en passie om het onmogelijke mogelijk te maken en vooruitstrevend te zijn. Via ons platform genaamd “The Female Interior Creators” maken we trendprognoses voor bedrijven en collecties. Ook hebben we een B2B concept waarbij wij interieurarchitecten en ont-werpers in winkels detacheren. En binnenkort inspireren wij ook nog online via een VOD-cast. Een nieuwe collectie, van maar liefst 7 werelden zorgt dat u uw klant op ieder vloeren gebied kan bedienen. Welkom in onze nieuwe werelden.


Zeven werelden


Aan de hand van de laatste ontwikkelingen
creëerde Lasut & Braun samen met Montinique
7 werelden, die zich uiten in de nieuwste
collectie van Montinique.

Voor de nieuwe collectie
ging Montinique de
samenwerking aan met
interieur-architecten
Lasut & braun