Vloeren
​​​​​​​specialist

sinds 1976

Montinique vloeren zijn duurzaam en ecologisch gecertificeerd

Montinique is groothandel en leverancier van topkwaliteit pvc-vloeren en laminaat.

Over Montinique Vloeren

Ontdek de kracht van flexibiliteit en adaptatie


Als u ons vraagt naar de kracht van Montinique, dan is er eigenlijk maar één antwoord mogelijk: “Innovatie vanuit de behoefte van de consument.” Als leverancier en groothandel ontwikkelen wij zélf onze vloeren, die we laten maken bij de allerbeste Europese producenten. Door onze directe lijnen met de producent kunnen we onze catalogus continu flexibel aanpassen aan de smaak van de moderne woonconsument.

De dealers geven
​​​​​​​de richting aan


Montinique levert alleen via een selecte groep prestigieuze woonwinkels en andere interieuradviseurs, met klanten die prijs stellen op degelijke kwaliteit en een luxueuze uitstraling. Bij het vernieuwen van onze productlijnen leunen we sterk op de input van deze adviseurs. Zij onderhouden immers in hun winkels en vanuit hun designstudio’s nauw contact met de klanten en weten dus precies waar het qua trend naar toe gaat.

PVC stalen voor in uw woonwinkel. Diverse kleuren en dessins van topkwaliteit vloeren.

Steeds breder
​​​​​​​en ultra-mat


Uit de feedback vanuit de markt weten wij dat mensen tegenwoordig graag stoere, brede delen laten leggen, die bovendien zo min mogelijk glanzen. Daarom leveren wij sinds kort pvc-vloeren met nóg bredere delen, tot wel 30 centimeter, en natuurlijk ‘register embossed’ voor een zo natuurgetrouw mogelijk hout-, beton- of steeneffect. Bovendien zijn we er samen met onze producenten in geslaagd de lichtreflectie van onze vloeren terug te brengen tot een zeer lage glansgraad. Montinique levert de meest matte vloerdelen van Nederland: precies wat de moderne consument wenst.

Altijd vooruit blijven kijken


Een andere recente toevoeging aan ons assortiment is een productlijn donkerbruine tot matzwarte pvc-vloeren. Deze zijn direct bij de introductie in de woonwinkels met veel enthousiasme ontvangen. Geen verrassing, want ook deze vloeren zijn ontwikkeld op aangeven van vooraanstaande trendwatchers en interieuradviseurs, en ontworpen in samenwerking met de beste Nederlandse stylisten.

Montinique steekt veel tijd in de presentatie van pvc- tapijt- en laminaatvloeren.

Wilt u kennis maken met de
vloeren van Montinique?


Montinique houdt zich niet alleen bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van de beste pvc-, tapijt- en laminaatvloeren, maar steekt ook veel tijd in de presentatie daarvan. U vindt luxe displays in de winkels van onze partners, en kunt daarnaast ook online en digitaal ‘spelen’ met Montinique vloeren. Zo hebben wij een handige app voor het bekijken van verschillende vloeren in uw eigen woonomgeving, en speciale sample-pakketten waarmee u stalen van de vloeren op A4-formaat krijgt thuisbezorgd. Zo verlagen wij de drempel bij het selectieproces en weet u eigenlijk al ongeveer wat u zoekt vóórdat u besluit bij een van onze dealers binnen te stappen. Wat wij u overigens van harte aanbevelen, want er gaat niets boven het oog en het advies van een professionele interieurspecialist.

Toe aan een Montinique vloer?
Wij staan voor u klaar en
vertellen graag meer.

Gerrit Beens

Directie | Accountmanager Noord-Nederland

Hans Vinke

Directie | Accountmanager Midden-Nederland

William Vinke

Sales Manager | Accountmanager Noord/Oost-Nederland

MARTHYN BONTHUIS

Inkoop | Logistieke planning | Customer Service

JOHANNA LANDSMAN

Stalenadviseur

BEATRICE VINKE

Inside Sales

Williese Beens

Inside Sales | HR | Marketing

DIEDERIK EVERS

Logistiek medewerker

Lute van Dijk

Logistiek medewerker

Johan Kleppe

Management | Accountmanager Zuid-Nederland

Jordi Beens

Logistiek medewerker

SJAAK MEIJWAARD

Logistiek medewerker

RUTGER VAN DE ZANDE

Inside Sales

kees bakker

Accountmanager Noord/West-Nederland

geert jan veldman

Administratie

...Montinique is een erkend leerbedrijf - wij zijn aangesloten bij de SBB

Vind een van de bijna
150 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Montinique vloer

​​​​​​​Wij zijn Montinique

Specialisten
in vloeren
​​​​​​​sinds 1976