Montinique
​​​​​​​dealers

bij u in de buurt

Wilt u kleurstalen ontvangen?

Montinique verkooppunten

Ruim 150 geselecteerde
vloerenwinkels door
heel Nederland


Heeft u op deze site een pvc vloer, laminaat of tapijt gezien dat u aanspreekt? Dan is hier de lijst met alle vloerenwinkels in heel Nederland die onze producten verkopen. We zeggen wel 'vloerenwinkels', maar veel van onze dealers zijn algemene woninginrichters of adviseurs in interieurontwerp, en sommigen verkopen ook meubels, of verf en behang.

Selecteer hieronder uw provincie

en vind verkooppunten bij u in de buurt

Inspirerende
​​​​​​​vloerenwinkels

Laat u adviseren en inspireren bij onze dealers, die in alle gevallen ook in staat zijn uw nieuwe PVC vloer of vaste vloerbedekking vakkundig te leggen. Selecteer hieronder uw provincie om de dichtstbijzijnde vloerenwinkel te vinden. Wilt u uitgebreide informatie en overleg over de juiste vloer voor uw woning? Dan is het een goed idee om de betreffende vloerenwinkel eerst te bellen en een afspraak te maken, zodat iemand ruim de tijd kan nemen om u optimaal te adviseren. Wij wensen u veel succes én plezier bij het selecteren van uw nieuwe Montinique-vloer.

550+

verkooppunten in heel Nederland

45

jaar ervaring en vakmanschap

27

Soorten PVC van de hoogste kwaliteit

12

Professials staan voor u klaar

Dealer worden?

Bent u geïnteresseerd in een professionele samenwerking met Montinique, als interieur-adviseur, binnenhuisarchitect of detaillist in woninginrichting en vloeren? Wij staan altijd open voor nieuwe dealers/partners. Meld u aan als dealer of neem contact op.