PVC Planken
vloeren

van Montinique

Benieuwd naar ons assortiment PVC planken?

Met een pvc-vloer van Montinique creëert u een realistische simulatie van een houten of betonnen vloer.

Een waardevolle versterking van
​​​​​​​de uitstraling


Pvc-houtlook of betonlook, visgraat of planken… een hoogwaardige pvc-vloer is een investering die de klassieke of juist moderne uitstraling van uw woning tientallen jaren zal versterken. Met een pvc-vloer creëert u een realistische simulatie van een houten of betonnen vloer, nagenoeg niet van echt te onderscheiden. Natuurlijk, het is niet écht hout of beton. Daar staat tegenover dat pvc veel voordelen biedt.

Montinique vloeren zijn duurzaam en ecologisch gecertificeerd

PVC vloeren zijn duurzaam en makkelijk te leggen


Een pvc-vloer leggen is veel minder bewerkelijk dan het leggen van houten parket of een betonnen tegel- of gietvloer. Het materiaal zelf is lichter en zonder zagen of slijpen makkelijk op maat te maken. Dit betekent: minder stof, minder lawaai en minder afval. Daarnaast heeft een pvc-vloer van Montinique een sterke slijtlaag die bestand is tegen intensief gebruik. Pvc is krasbestendig, slijt niet, kan tegen vocht en sterke temperatuurverschillen. Bovendien maken zelfs de poten van zware meubels geen indruk op een pvc-vloer.

Waterbestendig en
makkelijk schoon
te maken


Pvc-vloeren zijn bij uitstek geschikt voor huishoudens met een allergisch gezinslid. De delen worden naadloos gelegd en kunnen langs de wanden zelfs worden afgekit om stof en huismijt geen kans te geven. Reinigen is makkelijk met een stofzuiger of stofzuigrobot en af en toe een vochtige doek. Een houten parketvloer loopt maar zelden van de woonkamer door naar de keuken. De meeste mensen kiezen voor tegels in de keuken. Met pvc is dat niet nodig, want dat is uitstekend bestand tegen vocht. Dus een omgestoten emmer, een glas wijn of een druipende paraplu in de hal maken geen enkele indruk op uw strakke pvc-vloer. Dit betekent overigens óók dat u de pvc-vloer probleemloos door kunt trekken in de badkamer.

Hebt u vloerverwarming? Dan is pvc de perfecte vloerbedekking. Pvc-vloeren geleiden de warmte goed zodat de ruimte sneller comfortabel is.


Daarnaast is pvc geluiddempend. Zeker voor mensen die in een huis met meerdere verdiepingen wonen is het fijn om over een pvc-vloer te lopen, omdat pvc door zijn verschillende lagen het geluid dempt. Eventueel kunt u er zelfs voor kiezen een extra geluiddempende laag aan te brengen onder uw pvc-vloer.

Modern: brede
planken pvc

Een van de laatste ontwikkelingen op het gebied van pvc-vloeren is de behoefte aan pvc met brede planken. Dit heeft onder meer te maken met de trend om oude houten delen te recyclen. Ook zijn veel mensen op zoek naar de wat meer industriële uitstraling, die doet denken aan een ‘loft’ of een voormalige werkplaats. In overleg met onze producenten kunnen wij inmiddels een zogenaamde XL-plank bieden: pvc vloerdelen met een breedte van maar liefst 30 centimeter!

Ga voor de moderne en brede pvc-planken van Montinique.
Zwevende Click pvc-vloer. Makkelijk te demonteren en mee te nemen.

Zwevende Click
​​​​​​​pvc-vloeren zijn demontabel


Hebt u – bijvoorbeeld in uw huurwoning - een mooie Click pvc-vloer gelegd en vindt u het zonde om deze te laten liggen? Geen nood. Zo’n zwevend gelegde pvc-vloer kunt u simpelweg losklikken en meeverhuizen! Zo gaat uw investering in uw nieuwe huis een tweede leven tegemoet.

Vind een van de bijna
150 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Montinique vloer

Oók interessant.

Wilt u kleurstalen ontvangen?