Hoogwaardige
tapijtvloeren

van Montinique

Innovatieve
​​​​​​​collecties


Of het nu gaat om vaste vloerbedekking, 'wall to wall' tapijt of om losse tapijten, vloerkleden en karpetten, een vloerkleed drukt een stempel op de uitstraling van uw woon- of werkruimte. Hebeta heeft een brede, innovatieve collectie vloerkleden en tapijt in verschillende prijsklassen. Van bijna onverslijtbare projectvloerbedekking, geschikt om druk belopen te worden in bijvoorbeeld kantoren en horecabedrijven, tot trendy en betaalbare losse kleden en vloerbedekking voor thuis, in moderne speelse prints. Zoals onze unieke collectie 'Botanicus', vloerkleden met originele, natuurlijke patronen, en de industrieel aandoende karpetten met beton-print. Cool, en toch warm!

Hoge kwaliteit
voor een lage prijs


Hebeta is een relatief klein merk vergeleken bij interieurreuzen als IKEA, Karwei, Kwantum en Praxis. Wij onderscheiden ons door een eigenzinnige keuze in design en door een hogere kwaliteitsklasse aan te bieden met toch voldoende marge om de consument een zeer aantrekkelijk aanbod te kunnen doen. Met andere woorden: onze tapijten zijn origineel, van hoge kwaliteit en niet duur. Wilt u onze collecties bewonderen, klik dan verder naar onze catalogus of ga op bezoek bij de dichtstbijzijnde vloerenwinkels of interieurspeciaalzaken met Hebeta vloeren in het assortiment.

Nieuw bij Montinique: SDN garen

Nieuw in onze collectie is dat wij steeds meer vloerbedekking aanbieden gemaakt van zogenaamde SDN-garens. Deze SDN vloerbedekking is zeer slijtvast, doordat er niks te verslijten valt. SDN staat voor Solution Dyed Nylon. Dit is een draad die niet geverfd is, maar gemaakt van gekleurd nylon. Door en door. Dus zelfs als er wat af slijt, blijft de kleur gelijk. En ook bij contact met fel zonlicht of chemicaliën, zoals bleekmiddel, verandert de kleur niet.

Oók interessant.

Vind een van de bijna
560 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Montinique vloer