Vloerbedekking
bij u thuis

van Montinique

Betaalbare
vloerbedekking


Is het mogelijk om als particulier goede, slijtvaste en betaalbare vloerbedekking voor thuis te vinden? Zeker. Neem maar eens een kijkje bij onze dealers. U vindt ze door heel Nederland. Hebeta heeft een eigen collectie uitstekende kwaliteit vaste vloerbedekking tegen een eerlijke prijs met de naam 'Montinique tapijt'. Hoewel de populariteit van harde vloeren groeit, zijn er toch nog steeds veel mensen die zweren bij het comfort en de uitstraling van tapijt als vaste vloerbedekking in huis. In de woonkamer, waar relatief veel gelopen wordt, gaat het meestal om een laagpolig tapijt, soms in combinatie met een hoogpolig vloerkleed.

In de slaapkamer of kinderkamer


Een slaapkamer leent zich meer voor hoogpolige vloerbedekking, al was het maar om het luxe gevoel van blote voeten op een diep, zacht en warm vloerkleed. Ook in de slaapkamer is een combinatie mogelijk van bijvoorbeeld een laagpolige vaste vloerbedekking met daar bovenop losse hoogpolige vloerkleden. Als kinderen in hun eigen kamer spelen, doen ze dat maar al te vaak zittend of liggend op de vloer. Er zijn speciale kindervloerkleden, bijvoorbeeld de bekende IKEA-vloerkleden met een stratenpatroon. In onze Montinique tapijtcollectie hebben wij geen speciale kindervloer-speelkleden. Wel kunnen we u verschillende soorten gewone vaste vloerbedekking voor de kinderkamer aanbevelen. Zo hebben wij speciale kleurechte en anti-allergene tapijten, waarop het fantastisch spelen is. En kijk ook eens naar onze Botanicus-kleden, waardoor je kunt liggen op een mostapijt, of een bedje van herfstbladeren.

Een uniek
effect met betonlook

Een bijzonder effect ontstaat met onze betonlook vloerbedekking. In eerste instantie denk je dat er een echte betonnen vloer ligt, van plint tot plint. Maar bij het betreden blijkt dit toch 'gewoon' tapijt te zijn. En dus comfortabel, warm en geluiddempend.

Oók interessant.

Vind een van de bijna
560 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Montinique vloer