Vloerbedekking
op kantoor

van Montinique

Projecttapijt
op maat


Bent u op zoek naar projectvloerbedekking voor de inrichting van een kantoorruimte, een horecagelegenheid of zelfs een heel bedrijfspand? Dan kunt u met Hebeta projecttapijt alle kanten op. Van bescheiden beige, via een stoere industriële betonlook tot kleurige botanische en klassieke patronen in elke denkbare kleurschakering. En dit alles in een zware, onverslijtbare en kleurechte kwaliteit, voor intensief gebruik. Als specialist in het ontwerp van vloerbedekking voor zakelijk gebruik kunnen wij u goed adviseren over het effect van kleuren en patronen op de beleving van de gebruikers. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend overleg met onze specialisten

Project-vloerbedekking zet de toon


In een bedrijfsruimte is de vloerbedekking een sterk sfeerbepalend element. U wilt dus de kleuren en patronen op de vloer goed afstemmen met de rest van het interieur. Natuurlijk kunt u kiezen voor een onopvallend effen projecttapijt, maar bedenk wel dat een geheel effen vloer vaak besmettelijker is dan een projecttapijt met een patroon. Een vlek valt op een effen vloer immers veel meer op. Aan de andere kant is het met herhalende patronen over grote oppervlakken oppassen dat het niet te druk wordt.

U kunt zelf projecttapijt ontwerpen

Zodra u grotere oppervlakken wilt beleggen met projecttapijt, wordt het bij Hebeta mogelijk om zélf het patroon te bepalen. U kunt bijvoorbeeld verwijzen naar het logo of een ander onderscheidend huisstijlelement. Wilt u bepaalde eigen kleuren gebruiken maar bent u nog niet zeker van het patroon? Met onze 'Botanic' projecttapijten kunt u zelf vrijuit variëren met verschillende kleuren rond tientallen basispatronen. Voor een projecttapijt met klassieke florale patronen tot vloerbedekking met een boomstamprint of de kleurschakering van een kiezelbeekje.

Slijtvast en kleurecht projecttapijt met SDN

Een steeds groter aandeel van onze collectie projectvloerbedekking is gemaakt van speciale Solution Dyed Nylon garens. Dit maakt het tapijt bijzonder kleurecht en slijtvast. Ideaal dus voor gebruik in een ruimte met veel verkeer, of ergens waar de zon direct op de vloer schijnt. Solution Dyed Nylon is niet geverfd, maar gemaakt van door en door gekleurd nylon garen. Dus zonder verf die er af kan slijten. En ook bij contact met fel zonlicht, schoonmaakmiddelen of andere vlekmakers verandert de kleur niet. De projectvloerbedekking reinigen wordt daardoor een stuk makkelijker.

Oók interessant.

Vind een van de bijna
560 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Montinique vloer