PVC Planken, betonlook, hongaarse punt
​​​​​​​en visgraat

& betonlook

Wilt u de kleurstalen ontvangen?

Configureer uw droomvloer met de vloerconfigurator van Montinique.

Nieuw! onze vloerconfigurator

Bekijk hoe de vloeren er
in Úw kamer uitzien


Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer kunt u met onze vloerenconfigurator heel eenvoudig uw droomvloer visualiseren: maak thuis een foto en zie met 1 muisklik in één oogopslag hoe Montinique vloeren er in uw woonruimte of kantoor uitzien!

Bekijk hieronder het hele assortiment of ga direct naar

PVC Planken


Pvc-houtlook of betonlook, visgraat of planken… een hoogwaardige pvc-vloer is een investering die de klassieke of juist moderne uitstraling van uw woning tientallen jaren zal versterken. Met een pvc-vloer creëert u een realistische simulatie van een houten of betonnen vloer, nagenoeg niet van echt te onderscheiden. Natuurlijk, het is niet écht hout of beton. Daar staat tegenover dat pvc veel voordelen biedt.

PVC Visgraat


Een visgraat parketvloer geeft extra cachet aan de woonruimte. De uitstraling is die van een klassieke houten parketvloer, met om-en-om in visgraat gelegde planken. Montinique visgraat pvc-vloeren zijn niet van echt visgraat parket te onderscheiden. Dit komt ook door de perfect afgewerkte ‘registered embossed’ toplaag. Deze zeer harde transparante polyurethaan laag heeft een structuur die precies die van de onderliggende afbeelding volgt.

Assortiment PVC visgraat

PVC Betonlook
De meest realistische betonvloer is… een echte betonvloer. Op de voet gevolgd door een betonlook pvc-vloer van Montinique. Met name in bestaande bouw is het lastig om nieuwe, strak afgewerkte betonvloeren te creëren. Zeker als het gaat om vloeren op een verdieping, waarbij de ondergrond niet per se 100% rigide is. Bovendien is het storten van beton of het leggen van betonnen tegels een klus die veel stof en rommel met zich meebrengt. Daar hebt u met name in een reeds bewoond huis niet per se behoefte aan. Voor wie toch graag een vloer met een stoere, industriële uitstraling wenst, is een Montinique betonlook pvc vloer een aantrekkelijk alternatief. Dat is een lichtgewicht, gemakkelijk aan te brengen vloer met de authentieke ongepolijste uitstraling van beton.

Assortiment PVC betonlook

PVC Hongaarse punt
Voor wie graag een vloer met een hongaarse punt wenst, is een Montinique hongaarse punt pvc vloer een aantrekkelijk alternatief. Dat is een lichtgewicht, gemakkelijk aan te brengen vloer met de authentieke uitstraling.

Assortiment PVC Hongaarse punt

Vind een van de bijna
150 verkooppunten
bij u in de buurt

bekijk, bewonder en bestel uw Montinique vloer

Trendy of tijdloos...
U vindt wat u zoekt


Bij het ontwerpen van onze pvc-vloer designs laten wij ons leiden door de actuele smaak van de moderne consument. In nauw overleg met onze dealers, die continu een vinger aan de pols houden bij hun klanten en die precies weten hoe de behoefte zich ontwikkelt. Dit leidt tot constante evolutie van ons assortiment.